VRIJSTAANDE VILLA'S

Vrijstaande villa's aan het water

Het unieke trekgatengebied van de Loosdrechtse plassen, waar aan de westzijde de zo bekende rivier De Vecht stroomt met op haar oevers prachtige buitenplaatsen met fraaie theekoepels uit de Gouden eeuw vormen het decor voor een uniek project.

Duurzaam gebouwde villa's

Op een goed bereikbare legakker in dit gebied zal zeer binnenkort gestart gaan worden met de bouw van 6 vrijstaande villa's met botenhuis én botenberging op circa 400 m² grond direct aan het water!

De villa's zullen duurzaam gebouwd gaan worden met een sfeerbepalende rieten (mansarde)kap. Alle zullen zeer geschikt zijn voor langer verblijf direct aan het water. Uw boot, afgemeerd aan uw (privé) aanlegsteiger biedt u de mogelijkheid prachtige tochten te maken over de Loosdrechtse plassen en de rivier de Vecht.Dankzij de casco oplevering kunt u uw villa geheel naar uw eigen idee en smaak indelen. Of u nu kiest voor een badkamer op de begane grond, 1 of 3 slaapkamers, moderne of klassieke keuken: (bijna) alles is mogelijk en heeft u in eigen hand. Graag laten wij u t.z.t. een aantal indelings mogelijkheden zien. Uiteraard kunnen wij de villa’s geheel voor u afbouwen.

Omgeving

Deze schitterende villa's liggen op slechts vijf minuten rijden van het pittoreske dorpje Breukelen. Het dorpje Breukelen biedt u alles op het gebied van winkels, restaurants en café's, openbaar vervoer, scholen, sportcentra, zwembad, etc. Ook de Scheendijk zelf heeft veel te bieden. Zoals een gezellig restaurant, een café, snackbar, boten verhuur, diverse watersportzaken, buitenzwembad, etc. De natuurliefhebber kan in deze omgeving geheel aan zijn trekken komen. Prachtige bossen afgewisseld met landerijen, de rivier de Vecht, polderlandschappen, de Loosdrechtse plassen etc.

De perfecte omgeving voor fiets-, wandel-, skate-, motor-, schaats- en boottochten. De hele dag heeft u zon in uw tuin en kunt u genieten van de rust en het prachtige uitzicht. Wanneer u vanaf uw steiger een hengel uitgooit slaat u gegarandeerd een vis aan de haak. Het water is, ook in de trekgaten, zo schoon dat u er probleemloos kunt zwemmen.

Loosdrechtse plassen

Met de boot bent u via de trekgaten in een mum van tijd op de Loosdrechtse plassen. De Loosdrechtse plassen liggen ingesloten tussen Loenen, Loosdrecht, Breukeleveen, Breukelen en Tienhoven. De plassen zijn opgedeeld in de 1e tot en met de 5e plas, Vuntusplas en Stille Plas. U vindt hier diverse strandjes, eilandjes, restaurants, jachthavens, een skischool, zeilschool etc. Ook zeker de moeite waard om te bekijken (alleen per kano of roeiboot) zijn de moerasgebieden Breukeleveense plas, de zuidelijke Kievitsbuurt en Het Wijde Blik. Via de Weersluis, Mijndensesluis of het Kraaiennest bent u zo op de Vecht. Kortom; deze gloednieuwe watervilla's in combinatie met de prachtige omgeving garanderen zeer veel woonplezier!

De voorbereidingen zijn in volle gang, binnenkort hopen wij dan ook te kunnen starten met de verkoop van deze nog te bouwen fraaie villa's. Wenst u op de mailinglijst geplaatst te worden vult u dan het aanvraagformulier in!