Scheepsverzekering

U moet er niet aan denken dat er iets met uw kostbare bezit gebeurt en dat vervolgens blijkt dat u niet of onvoldoende verzekerd bent! Uw boot ligt al dan niet onbeheerd in het water. Misschien zijn er mensen die het gemunt hebben op uw boot. Helaas komen diefstal en vandalisme ook in de watersport voor en is het dus belangrijk u hier goed voor in te dekken. Een ervaring van schade, brand, diefstal of andere evenementen is al vervelend genoeg!

Kortom: Het bezit van een vaartuig waar afhankelijk van ieders besteding veel geld in is geïnvesteerd vraagt om een goede verzekering.

De Evenaar Yachting brengt u graag in kennis met professionals die u daarover goed kunnen informeren. Wij willen namelijk niets liever dan dat u jarenlang verzekerd kunt genieten op het water. De Evenaar Yachting heeft samen met professionals van Verzekering Visie een product samengesteld die kwalitatief boven gemiddeld is en toch scherp geprijsd.
Wat te denken van 3 jaar taxatiedekking met een overwaarde dekking bij totaal verlies van 10%. Is de andere aan te schaffen boot in aanschafwaarde duurder dan uw verzekerde som dan krijgt u tot maximaal 10% meer uitgekeerd. Om de drie jaar kunt u bij ons opnieuw een driejarige taxatie kosteloos laten vaststellen zodat u gewaarborgd bent van een uitstekend verzekerd bedrag.Uw premie passen wij aan bij de nieuwe taxatiewaarde. Na 3 jaar taxatiedekking zonder dat u het verlengd heeft ontvangt u dagwaarde plus 20% tot mogelijk weer maximaal 110% van de verzekerde waarde. Een prettige gedachte dat u met een goede uitkering uw vaarplezier kan voortzetten.

U heeft een vaste premie bij ons product die niet verandert na een door u geclaimde schade.De trailer is gratis meeverzekerd. Uitgebreid vaargebied binnen of buiten Nederland.

U wordt bij wat voor schade dan ook bijgestaan door ter zake kundige mensen van Evenaar Yachting en Verzekering Visie.