Onderhoud & stalling

Optimale service zonder zorgen

Uw boot is een uiterst kostbaar bezit, u wilt deze daarom in optimale staat houden. De Evenaar Yachting kan u alle onderhoudszorgen uit handen nemen; in uw vrije tijd wilt u immers onbezorgd kunnen varen/genieten!

Wij verzorgen onder andere onderhoudsbeurten en zo nodig de reparaties, het reinigen van uw schip alsmede het verfraaien van uw schip met diverse (boot) accessoires/apparatuur.

Ook voor reparaties aan hout-, plaatwerk of polyester en schilderwerk hieraan kunt u bij ons terecht, wij gaan uiterst secuur te werk en zorgen ervoor dat uw schip weer strak in de verf komt.
Het winterklaar maken van uw schip is natuurlijk ook mogelijk, kortom met zeer vakkundige en opgeleide mensen en een geoutilleerde werkplaats kan De Evenaar Yachting u alle werk uit handen nemen!

Stalling

De Evenaar Yachting beschikt over een gezellige haven waar alle boxen van een lange zijsteiger zijn voorzien. Daarnaast bieden wij zomer- winter- of een jaarstalling aan! De haven is makkelijk bereikbaar vanaf het water en de weg, golf-vrij waardoor uw schip rustig ligt en bovendien aan de Loosdrechtse Plassen gelegen met uitvaar mogelijkheid naar rivier de Vecht in 10 minuten!
Wij bieden de mogelijkheid aan bij een zomer- en een jaarstalling om uw auto veilig te parkeren achter de slagboom op ons eigen terrein. Bij winterstalling bieden wij u binnen of buiten stalling; waarbij u bij buiten stalling ook nog de keuze heeft uit uw boot in te laten pakken met krimpfolie. Kortom vrijwel alles is mogelijk, vraag er naar wij helpen u graag!